Definita cuvantului concludent
CONCLUDÉNT, -Ă adj. (adesea adv.) Care convinge; convingător. [Cf. lat. concludens, it. concludente].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu concludent
NEURASTENIZÁNT, -Ă adj. (Rar) Care produce neurastenie. [< neurasteniza + -ant]. Vezi definitia »
INDUMÉNT s. n. 1. obiect de îmbrăcăminte. 2. strat de peri de pe suprafața unor frunze. (< fr. indument, lat. indumentum) Vezi definitia »
FERMÉNT, fermenți, s. m. (Biol.) Substanță proteică produsă de celule vii sau de microorganisme, care dirijează prin cataliză reacțiile de sinteză și de degradare din organismele animalelor, plantelor și microorganismelor, având un rol fundamental în reglarea proceselor metabolice; enzimă. – Din fr. ferment, lat. fermentum. Vezi definitia »
ȘANJÁNT, -Ă, șanjanți, -te, adj. (Despre culori) A cărui nuanță se schimbă în funcție de lumină; p. ext. (despre țesături) care face ape. – Din fr. changeant. Vezi definitia »
ASISTÉNT, -Ă, asistenți, -te, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care asistă, care este de față la ceva. 2. S. m. și f. Persoană care asistă pe cineva, care e de față pentru a da ajutor. ♦ Grad didactic în învățământul superior, inferior lectorului; persoană care are acest grad. – Din fr. assistant, lat. assistens, -ntis, germ. Assistent. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z