Definita cuvantului cord
CORD2 s.n. Țesătură cu urzeală formată din fire bine răsucite și rezistente și cu bătătura din fire subțiri și rare. ♦ Țesătură folosită la fabricarea anvelopelor. [< engl. cord – nume comercial].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu cord
RECÓRD I. s. n. 1. performanță constatată oficial, care întrece toate rezultatele obținute până la o anumită dată în competițiile de același gen. 2. rezultat superior celor obșinute anterior. II. adj. care constituie un nivel superior, excepțional. (< fr. record) Vezi definitia »
PNEUMOPERICÁRD s.n. (Med.) Pătrundere de aer sau de gaz în cavitatea pericardică. [< fr. pneumopéricarde]. Vezi definitia »
BRADFÓRD s.n. Sistem englezesc de clasificare a lânurilor, după calitate, în cifre care reprezintă numărul de sculuri obținute dintr-o livră de lână. [< engl. bradford]. Vezi definitia »
BATÁRD, -Ă adj. (Despre scriere, litere) Cu caracter de scriere rondă și cursivă; (despre penițe) care servește la acest fel de scriere. ♦ (s.f.) Caracter de literă cu care se execută acest fel de scriere. [< fr. bâtarde]. Vezi definitia »
FARD s.n. Produs cosmetic pentru colorat fața, ochii și buzele. [< fr. fard]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z