Definita cuvantului dohan
dohán (duhán) s.n. (reg.) tutun.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu dohan
HREAN s. m. Plantă legumicolă din familia cruciferelor, cu tulpina subterană cilindrică, groasă, albă (folosită în alimentație drept condiment), cu frunzele mari și cu flori albe (Armoracia rusticana).Expr. A trăi (sau a se deprinde) ca viermele în hrean = a trăi, a duce o viață amărâtă, plină de privațiuni. – Din sl. hrĕnŭ. Vezi definitia »
METACARPIÁN, -Ă adj., s. n. (os) al metacarpului. (< fr. métacarpien) Vezi definitia »
LIBERIÁN2, -Ă, liberieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Liberiei sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Liberiei sau populației ei, privitor la această țară sau la populația ei. [Pr.: -ri-an] – Din fr. libérien. Vezi definitia »
ALGERIÁN, -Ă, algerieni, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care aparține Algeriei sau poporului ei, privitor la Algeria sau la poporul ei. 2. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Algeriei. – După fr. algérien. Vezi definitia »
RĂSĂRITEÁN, -Ă, răsăriteni, -e, adj. De la răsărit1, situat la răsărit1. ◊ Biserica răsăriteană = biserica ortodoxă. ♦ (Substantivat) Locuitor din răsărit1; oriental. – Răsărit1 + suf. -ean. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z