Definita cuvantului desert
DESÉRT s.n. Fel de mâncare care se servește la sfârșitul mesei și constă din fructe, prăjituri etc.; moment la care este servit acest fel de mâncare. [< fr. dessert].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu desert
iAWhRT <a href=„http://otdgponlevcq.com/”>otdgponlevcq</a>, [url=http://ycwbbuvzvrdt.com/]ycwbbuvzvrdt[/url], [link=http://ggbdrftxgxix.com/]ggbdrftxgxix[/link], http://qjacvmkxncnu.com/ Vezi definitia »
REPÓRT s. n. 1. trecere a unei sume din josul unei coloane în fruntea coloanei următoare a unui registru; suma reportată. ◊ transfer al unui desen de pe un material pe altul, în vederea imprimării litografice. 2. amânare pe o altă dată decât cea inițial stabilită. ◊ prelungire a unei operații de bursă ajunse la termen până la lichidarea următoare. 3. trecere a unei lucrări editoriale dintr-un plan de apariție în următorul. (< fr. report) Vezi definitia »
FEROCÁRT s.n. Amestec special de pulberi presate, folosit la bobinele de înaltă frecvență. [< fr. ferrocart]. Vezi definitia »
INCÉRT, -Ă, incerți, -te, adj. Care nu este cert; nesigur, îndoielnic; schimbător. – Din lat. incertus. Vezi definitia »
JAVÁRT s. n. necroză a unei părți din cartilajul copitei la cai, boi etc. (< fr. javart) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z