Definita cuvantului zagrebian
ZAGREBIÁN, -Ă, zagrebiéni, -e, adj., s.m. și s.f. Persoană născută sau care locuiește în Zagreb; care este propriu orașului Zagreb, locuitorilor săi; ceea ce este realizat, are loc în Zagreb. [Sil. -bi-an] (din Zagreb, capitala Croației)

Sursa: DOOM
Cuvinte ce rimeaza cu zagrebian
VATMÁN s.m. Cel care conduce un tramvai; manipulant. [Acc. și vátman. / < fr. wattman, cf. engl. wattman]. Vezi definitia »
HREAN s. m. Plantă legumicolă din familia cruciferelor, cu tulpina subterană cilindrică, groasă, albă (folosită în alimentație drept condiment), cu frunzele mari și cu flori albe (Armoracia rusticana).Expr. A trăi (sau a se deprinde) ca viermele în hrean = a trăi, a duce o viață amărâtă, plină de privațiuni. – Din sl. hrĕnŭ. Vezi definitia »
CARGOPLÁN s.n. (Mar.) Plan de încărcare a mărfurilor pe o navă, în care se arată modul de repartizare a acestora la bord. [< engl. cargo-plan]. Vezi definitia »
AGROZOOTEHNICIÁN, -Ă, agrozootehnicieni, -e, s. m. și f. Specialist în agrozootehnie. [Pr.: -zo-o-teh-ni-ci-an] – Agro- + zootehnician. Vezi definitia »
ACVITANIÁN s.n. Ultimul etaj al oligocenului sau primul etaj al miocenului. // adj. Care aparține acestui etaj. [Pron. -ni-an. / < fr. aquitanien, cf. Acvitania – regiune din Franța]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z