Definita cuvantului expert
EXPÉRT, -Ă adj. Cu experiență, care are cunoștințe temeinice într-un anumit domeniu. // s.m. și f. Specialist renumit într-un anumit domeniu. ♦ Persoană numită din oficiu de tribunal pentru a-și da avizul într-o chestiune de competența sa. [Cf. fr. expert, lat. expertus].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu expert
iAWhRT <a href=„http://otdgponlevcq.com/”>otdgponlevcq</a>, [url=http://ycwbbuvzvrdt.com/]ycwbbuvzvrdt[/url], [link=http://ggbdrftxgxix.com/]ggbdrftxgxix[/link], http://qjacvmkxncnu.com/ Vezi definitia »
BORT s. n. diamant de calitate inferioară pentru șlefuit sau perforat. (< fr. bort) Vezi definitia »
DESÉRT s.n. Fel de mâncare care se servește la sfârșitul mesei și constă din fructe, prăjituri etc.; moment la care este servit acest fel de mâncare. [< fr. dessert]. Vezi definitia »
PRETÓRT, pretorturi, s. n. Semifabricat din lână obținut prin cardare, din care se obțin firele de țesut stofele. – Pre1- + tort1. Vezi definitia »
START, starturi, s. n. Loc de plecare (marcat printr-o linie) într-o cursă sportivă. ◊ Expr. A se prezenta la start sau a lua startul = a lua parte la o întrecere sportivă. ♦ Momentul începerii unei curse sportive, indicat de starter. – Din engl. start. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z