Definita cuvantului filigranoscop
FILIGRANOSCÓP s.n. Baie mică de sticlă în care se umezește în benzină o marcă poștală pentru a putea studia filigranul cu ochiul liber. [< fr. filigranoscope].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu filigranoscop
BOP s.n. Stil de jaz american, caracterizat prin folosirea armoniilor cromatice și disonante. [Var. be-bop s.n. / < americ. be-bop]. Vezi definitia »
MAGNETOSCÓP s.n. Aparat de imprimare și reproducere concomitentă a sunetelor și a imaginilor pe o bandă magnetică. [< fr. magnétoscope]. Vezi definitia »
ISOSCÓP s.n. Tub electronic asemănător cu orticonul, având în loc de condensator un dispozitiv generator de câmp electric și în care fasciculul de electroni este modulat. [Pl. -scoape. / < germ. Isoskop]. Vezi definitia »
EOANTRÓP s. m. maimuță antropoidă fosilă foarte asemănătoare cu omul; omul de Piltdown. (< fr. éoanthropus) Vezi definitia »
TOP2 s. n. 1. semnal scurt care previne un auditoriu să noteze o indicație într-un moment precis. 2. (tv.) impuls de curent de scurtă durată, pentru sincronizare. (< engl., fr. top) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z