Definita cuvantului intern
INTERN, -Ă adj. Care se află înăuntru; interior, lăuntric. ◊ Organe interne = organele din cavitatea toracică și abdominală; unghi intern = unghi format de două drepte tăiate de o secantă, aflat în interiorul lor și de aceeași parte a secantei. // s.m. și f. Elev sau ucenic care locuiește și ia masa într-un internat. ♦ Student în medicină care face practică la un anumit spital, unde de obicei și locuiește. [Cf. interne, it. interno, cf. lat. internus].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu intern
ULTRAMODÉRN, -Ă, ultramoderni, -e, adj. Foarte modern. – Din fr. ultramoderne. Vezi definitia »
WÉSTERN, wésternuri, s. n. Gen de film de aventuri (creat în America), a cărui acțiune se petrece de obicei în timpul colonizării vestului Statelor Unite ale Americii. [Pr.: uéstern] – Din engl. western. Vezi definitia »
MATÉRN, -Ă adj. De mamă, al mamei. ◊ Limbă maternă = limbă învățată și vorbită din copilărie, transmisă de la părinți. ♦ adv. Cu sentimente de mamă, ca o mamă. [< lat. maternus, it. materno]. Vezi definitia »
SATÚRN s. n. plumb, în limbajul alchimiștilor. (< fr. saturne) Vezi definitia »
BÉARN, prov. istorică în SV Franței, la poalele de N ale Pirineilor. Pr. oraș: Pau. Expl. forestiere. Porumb; creșterea porcinelor și a bovinelor; pomicultură. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z