Definita cuvantului bideu
bidéu (bidéuri), s. n. – Vas pentru toaleta intimă. Fr. bidet.

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu bideu
ARNÉU, arneie s. n. (Reg.) Acoperiș la căruțele țărănești, făcut din cercuri de lemn acoperite cu rogojini sau cu pânză groasă; coviltir. – Magh. ernyö. Vezi definitia »
atenéu (atenée), s. n. – Clădire publică în care au loc manifestații cultural-artistice. Fr. athénée.Der. ateneist, s. m. (membru al Ateneului din București), cuvînt puțin folosit actualmente. Vezi definitia »
a ridica mingea la fileu / la plasă expr. 1. (pub.) a crea condiții favorabile (cuiva) 2. (er.d. femei) a excita (un bărbat). Vezi definitia »
CERULÉU s.n. Culoare minerală albastră, obținută dintr-un amestec de oxizi de cobalt și staniu. [< fr. céruléum, cf. lat. caeruleus]. Vezi definitia »
TURNÉU s. n. 1. deplasare pe un itinerar determinat a unui artist sau a unei trupe de teatru, a unui sportiv ori a unei echipe sportive, în vederea reprezentării de spectacole sau a unor competiții. 2. călătorie pe care o face o personalitate (politică) în diferite localități sau țări, după un program dinainte stabilit. (< fr. tournée) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z