Definita cuvantului pilitor
pilitór, pilitóri, s.m. (înv. și reg.) hoț.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu pilitor
PRÉTOR s. m. 1. magistrat roman cu rang imediat inferior consulului. 2. (în trecut) persoană pe lângă marile unități militare, cu atribuții în timp de război sau de mobilizare în poliția administrativă și judiciară. 3. reprezentant al puterii centrale într-o plasă, cu atribuții administrative și de poliție. (< lat. praetor) Vezi definitia »
ADAPTÓR, adaptoare, s. n. Circuit electric intercalat între un generator sau un transmițător și un receptor pentru a le adapta unul la altul. – Din fr. adapteur. Vezi definitia »
ECONOMIZÓR s. n. 1. instalație anexă pentru încălzirea apei înainte de a pătrunde în cazanul de aburi. 2. dispozitiv de reglare a carburatorului, care permite îmbogățirea amestecului carburant. (< fr. économiseur) Vezi definitia »
FOTOAMATÓR, -OÁRE s.m. și f. Fotograf amator. [Et. incertă]. Vezi definitia »
AFIȘÓR, -OÁRE, afișori, -oare, s. m. și f., s. n. 1. S. m. și f. Persoană care se ocupă cu lipirea afișelor. 2. S. n. (Electron.) Dispozitiv pe a cărui suprafață apar caractere alfanumerice comandate electric; afișaj optic. – Din fr. afficheur. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z