Definita cuvantului machior
MACHIÓR s.m. Specialist în arta machiajului. [Pron. -chi-or. / cf. fr. maquilleur].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu machior
MAIÓR, maiori, s. m. Grad în ierarhia ofițerilor, superior celui de căpitan și inferior celui de locotenent-colonel; ofițer care are acest grad. – Din rus. maĩor, germ. Major. Vezi definitia »
ANIMATÓR, -OÁRE I. adj., s. m. f. (cel) care animă, stimulează o activitate, o acțiune. II. s. m. f creator de desene animate. III. s. f. femeie tânără în localurile de noapte pentru a atrage clienți. (< fr. animateur) Vezi definitia »
CĂȚĂRĂTÓR, -OÁRE, cățărători, -oare, adj., s. m. și f. (Persoană) care se cațără. – Cățăra + suf. -ător. Vezi definitia »
REGULATÓR, -OÁRE adj. Care regularizează o mișcare, o funcție. // s.m. și f. Cel care stabilește un sistem de reglare, care îndrumează, conduce. // s.n. Dispozitiv folosit pentru reglarea automată a funcționării unui sistem tehnic. [Cf. fr. régulateur]. Vezi definitia »
DISTRUGĂTÓR, -OÁRE adj. Care distruge, distructiv. // s.n. Navă ușoară de luptă de mare viteză, înarmată cu tunuri, torpile etc. și folosită mai ales pentru protecția navelor mari, a convoaielor și la vânătoarea de submarine. V. contratorpilor. [< distruge + -(ă)tor, după fr. destructeur, destroyer, engl. destroy]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z