Definita cuvantului animator
ANIMATÓR, -OÁRE I. adj., s. m. f. (cel) care animă, stimulează o activitate, o acțiune. II. s. m. f creator de desene animate. III. s. f. femeie tânără în localurile de noapte pentru a atrage clienți. (< fr. animateur)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu animator
verzișor, verzișori s. m. (dim.) dolar. Vezi definitia »
REZERVÓR, rezervoare, s. n. Bazin sau recipient în care se depozitează o cantitate de fluide sau de materiale granulare ori pulverulente, ◊ Toc rezervor = stilou. ♦ Depresiune de teren amenajată spre a colecta apele de pe un anumit teritoriu, pentru a fi folosite în scopuri tehnice. – Din fr. réservoir. Vezi definitia »
SEMIRĂPITÓR adj. v. CORB (1). Pasăre semirăpitoare, omnivoră, mai mare decât cioara, cu penele negre, cu ciocul și picioarele puternice și cu penajul negru cu luciu metalic; croncan (Corvus corax). [DEX '98] Vezi definitia »
FIDEIUSÓR s. m. (jur.) cel care garantează pentru altul, obligându-se să-i plătească datoriile. (< fr. fidéjusseur, lat. fideiussor) Vezi definitia »
UȘÓR1, ușori, s. m. Fiecare dintre cei doi stâlpi verticali de care se prind canaturile porții sau ale ușii; părțile laterale ale tocului ușii sau ferestrei. [Var.: usciór, ușciór s. m.] – Lat. osteolum. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z