Definita cuvantului preaființiv
preaființív s.n. (înv.) timpul prezent (în gramatică).

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu preaființiv
ADEZÍV, -Ă I. adj. (despre materiale) care stă strâns lipit. ◊ (biol.; despre organe) care fixează organismul de ceva. II. s. m. 1. produs, natural sau sintetic, la încleierea lemnului, a metalelor, materialelor plastice etc. 2. substanță care se adaugă la preparatele agricole antiparazite pentru o mai bună fixare a acestora pe plante. (< fr. adhésif) Vezi definitia »
keiV06 <a href=„http://hdzeqrkucuuk.com/”>hdzeqrkucuuk</a>, [url=http://vssgnyylspeu.com/]vssgnyylspeu[/url], [link=http://brisuqbtqwft.com/]brisuqbtqwft[/link], http://xfofojflrgzy.com/ Vezi definitia »
INTERPOZITÍV s. n. copie pozitivă intermediară, alb-negru sau color, de pe negativul de imagine al unui film. (< inter1- + pozitiv) Vezi definitia »
DEPRESÍV, -Ă, depresivi, -e, adj. 1. Care provoacă starea de depresiune neuropsihică sau scăderea tensiunii arteriale. 2. De depresiune (II). 3. (Despre persoane) Înclinat spre tristețe, descurajare. – Din fr. dépressif. Vezi definitia »
PERCEPTÍV, -Ă, perceptivi, -e, adj. Care aparține facultății de a percepe (1), care se referă la percepere; care poate percepe. – Din fr. perceptif. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z