Definita cuvantului preareverend
preareverénd adj. (înv.; în titulatura dată arhimandriților) care este demn de mult respect.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu preareverend
PRUND, prunduri, s. n. 1. Pietriș mărunt amestecat cu nisip, care se găsește pe fundul și pe malul apelor sau, în straturi, în scoarța pământului. ♦ Albie, fund de apă (cu pietriș). ♦ Pietriș mărunt care se așterne pe drumuri sau pe șosele; prundiș. 2. Mal, țărm, teren acoperit cu pietriș; prundiș; teren format din pietriș. 3. Insulă mică, fără vegetație, formată din aluviuni, pe cursul unui râu. – Din sl. prondŭ. Vezi definitia »
VORLÁND s.n. (Geol.) Platformă aflată în fața unui masiv muntos pe care îl înconjură. [Pron. for-. / < germ. Vorland]. Vezi definitia »
JÁZBAND s.n. Jaz (2). [< engl., americ. jazz-band]. Vezi definitia »
UNDERGROUND [ANDĂR-GRAUND] s. n., adj. inv. spectacol experimental (de avangardă). (< amer. underground) Vezi definitia »
NORMÁND, -Ă, normanzi, -de, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. (La m. pl.) Nume sub care erau cunoscute neamurile germanice care locuiau în Peninsula Scandinavă, Irlanda și în insulele vecine; vikingi, varegi; (și la sg.) persoană care făcea parte din aceste neamuri sau populații. 2. Locuitor al Normandiei. 3. Adj. Care aparține normanzilor (1) sau locuitorilor Normandiei, privitor la normanzi sau la locuitorii Normandiei. – Din fr. normand. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z