Definita cuvantului minicar
MINICÁR s.n. Tren sau autocar mic pentru transporturi pe distanțe reduse, folosit în special în orașe. [< engl. minicar].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu minicar
IȘCHIUZÁR, -Ă adj., s. m. și f. v. ischiuzar. Vezi definitia »
GAZETÁR, -Ă, gazetari, -e, s. m. și f. Persoană care lucrează în redacția unei gazete, care scrie ca profesionist articole într-o gazetă; ziarist, jurnalist. – Gazetă + suf. -ar. Vezi definitia »
ȚÂNȚÁR1, țânțari, s. m. Numele mai multor insecte din ordinul dipterelor, cu corpul și cu picioarele lungi și subțiri, cu aripi înguste, ale căror larve se dezvoltă la cele mai multe specii în ape stătătoare, iar adulții se hrănesc cu sânge, unele specii transmițând prin înțepături frigurile palustre, altele, în stare larvară, atacând culturile de ciuperci, varză, grâu etc. (Culex). ◊ Expr. A face din țânțar armăsar = a exagera. – Lat. zinzalus. Vezi definitia »
BANCÁR, -Ă adj. care aparține băncii1; de bancă. ♦ capital ~ = capital bănesc de care dispun băncile și din care se acordă împrumuturi cu dobândă. (< it. bancario, fr. bancaire) Vezi definitia »
PELICULÁR, -Ă, peliculari, -e, adj. În formă de peliculă, referitor la peliculă. – Din fr. pelliculaire. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z