Definita cuvantului rohot
róhot s.n. (reg.) zgomot.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu rohot
prestrănepót, prestrănepóți, s.m. (înv.) fiul strănepotului sau al strănepoatei, în raport cu părinții bunicului sau străbunicii. Vezi definitia »
CREOZÓT s. n. Lichid uleios, incolor sau gălbui, caustic, cu miros caracteristic, extras prin distilare din gudronul de lemn sau de cărbune, întrebuințat în industrie (la impregnarea lemnului) și în medicină (ca expectorant în bronșitele cronice). [Pr.: cre-o-.Var.: creuzót s. n.] – Din fr. créosote. Vezi definitia »
PASSING-SHOT PÁSING-ȘOT/ s. n. (tenis) minge din dreapta, lovită din rever sau dată în diagonală, care trece rapid pe lângă adversarul venit la fileu. (< engl. passing-shot) Vezi definitia »
BOICÓT, boicoturi, s. n. Interdicție declarată împotriva unui individ, a unui grup social, a unui stat etc. prin care se stabilește refuzul de a cumpăra, a vinde sau a întreține orice fel de relații cu cei supuși acestui procedeu. – Din boicota (derivat regresiv). Vezi definitia »
GUYÓT s. n. relief submarin de origine vulcanică, în formă de con cu secțiunea ovală, izolat pe fundul oceanului. (< fr., engl. guyot) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z