Definita cuvantului secretnic
secrétnic, secrétnică, adj. (înv.) care este cunoscut de un număr limitat de persoane sau care rămâne necunoscut; secret, confidențial, tainic.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu secretnic
VIRTUÓZIC, -Ă adj. de virtuoz. (< engl. virtuosic) Vezi definitia »
BUCÓLIC, -Ă, bucolici, -e, adj. Privitor la viața (idealizată) de la țară; pastoral, idilic. – Lat. lit. bucolicus (fr. bucolique). Vezi definitia »
IÁMBIC, -Ă, iambici, -ce, adj. Care aparține iambilor, privitor la iambi; scris în iambi. ◊ Metru iambic = sistem de versificație care are la bază iambul. – Din fr. iambique, lat. iambicus. Vezi definitia »
PEDAGÓGIC, -Ă, pedagogici, -ce, adj. Care se referă la pedagogie, care aparține pedagogiei. ◊ Consiliu pedagogic = organ consultativ (format din profesori) care funcționează în cadrul unei instituții de învățământ și care are diverse sarcini legate de bunul mers al instituției respective. ♦ Care corespunde cerințelor și normelor pedagogiei, care respectă regulile pedagogiei; educativ. – Din fr. pédagogique, germ. pädagogisch. Vezi definitia »
TIPOLÓGIC, -Ă adj. referitor la tipologie; care privește trăsăturile tipice ale unui fenomen. (< fr. typologique) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z