Definita cuvantului oligoelement
OLIGOELEMÉNT s.n. (Biol.) Element chimic care se găsește în cantități foarte mici în organismele vii, având un rol catalitic. [< fr. oligo-élément].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu oligoelement
SERGÉNT s.m. Grad inferior în armată sau în miliție, mai mare decât cel de caporal; militar care are acest grad. ♦ Sergent-major = grad militar superior sergentului și inferior plutonierului, primul grad de subofițer. [< fr. sergent]. Vezi definitia »
INDECÉNT, -Ă adj. Lipsit de decență; necuviincios, nerușinat. [Cf. fr. indécent, it. indecente, lat. indecens]. Vezi definitia »
PRESTÁNT, -Ă adj. cu prestanță. (< it. prestante) Vezi definitia »
DRAGÁNT s.m. Compoziție din zahăr farin, gelatină, amidon și coloranți alimentari, utilizată pentru confecționarea pieselor de decor în cofetărie; var. tragant; după rețeta originală, această pastă se confecționează cu adaos de gumă adragant (< fr. gomme adragante) sau cu adaos de tragacant (germ. Tragant). Vezi definitia »
CONDIMÉNT s.n. Substanță (picantă) care se adaugă la o mâncare pentru a o face mai gustoasă. [Pl. -te. / < lat. condimentum, cf. fr. condiment]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z