Definita cuvantului simiotică
simiotícă s.f. (reg.) un fel de rachiu.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu simiotică
HUMOREÁNCĂ, humorénce, s.f. Femeie născută și crescută în localitatea Gura Humorului (din județul Suceava). ♦ Locuitoare din localitatea Gura Humorului. (humorean + suf. -că) Vezi definitia »
NUÁNȚĂ s.f. 1. Fiecare dintre varietățile, dintre gradele prin care trece o culoare fără a-și pierde calitățile specifice. 2. (Fig.) Diferență ușoară (aproape imperceptibilă) între două lucruri de același gen. ♦ (Muz.) Varierea execuției din punctul de vedere al intensității sonore. 3. Ceea ce reprezintă o conotație, un adaos la caracterul esențial, de bază. [Pron. nu-an-. / < fr. nuance]. Vezi definitia »
SUFLÁNTĂ, suflante, s. f. Compresor de aer sau de alte gaze debitate în cantități mari, folosit în siderurgie la alimentarea furnalelor înalte și a convertizoarelor. – Din fr. soufflante. Vezi definitia »
HISTOMONÓZĂ, histomonoze, s. f. Boală parazitară a păsărilor, în special a puilor de curcă, provocată de un protozoar care se localizează în intestin și în ficat. – Din fr. histomonose. Vezi definitia »
cobấrnă, cobấrne, s.f. (reg.) colibă, baracă, bordei. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z