Definita cuvantului persiflaj
PERSIFLÁJ s.n. (Rar) Persiflare. [< fr. persiflage].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu persiflaj
RADIOSONDÁJ s. n. cercetare pe verticală a atmosferei cu ajutorul unei radiosonde. (< fr. radiosondage) Vezi definitia »
SULFITÁJ s.n. Sulfitare. [< fr. sulfitage]. Vezi definitia »
COLÁJ s. n. 1. legătură permanentă nematrimonială; concubinaj. 2. procedeu de execuție a unor lucrări de pictură sau de ornamentație prin lipirea laolaltă a diferite materiale ori elemente eterogene. ◊ tablou astfel realizat. ◊ spectacol de teatru din diferite fragmente. 3. operație de încorporare în anumite mase alimentare a unor substanțe. (< fr. collage) Vezi definitia »
CARELÁJ s. n. dispunere a elementelor care învelesc o construcție. ◊ pardoseală, pavaj din piese așezate în carouri. (< fr. carrelage) Vezi definitia »
RODÁJ s. n. 1. suprafinisare, cu ajutorul unui abraziv, a suprafețelor de contact în mișcare a două piese metalice asociate în funcționare. 2. operație prin care anumite mecanisme, (organe de) mașini etc. sunt supuse la diferite regimuri de funcționare, pentru a se obține o ajustare și o rectificare cât mai bună a suprafețelor de contact ale pieselor. (< fr. rodage) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z