Definita cuvantului șalon
șalón s.n. (înv.) postav de lână sau țesătură specială de bumbac folosită la confecționarea încălțămintei de vară.

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu șalon
gomón s.n. (înv.) adunare, sfat. Vezi definitia »
AVORTÓN s. m. 1. plantă, animal venit înainte de termen. ◊ (peior.) om slab dezvoltat la trup sau la minte; stârpitură. 2. (fig.) lucru nereușit. (< fr. avorton) Vezi definitia »
MANȘÓN s.n. 1. Obiect accesoriu de îmbrăcăminte făcut din blană sau din stofă, având două deschizături laterale în care se țin mâinile pentru a le apăra de frig. 2. Piesă cu filet interior cu care se îmbină două țevi; partea de la capătul unui tub care servește la îmbinarea acestuia cu un alt tub. ♦ Bucată de cauciuc introdusă sub anvelopa unei roți pentru a apăra camera în dreptul unei rosături sau a unei găuri a anvelopei. 3. Înveliș de protecție în care se îmbracă mânerul unor obiecte. [Pl. -oane. / < fr. manchon]. Vezi definitia »
TRAPIÓN s. n. (teatru) deschizătură practicată în planșeul scenei pentru a face să treacă decorurile care se ridică de dedesubt. (< fr. trappillon) Vezi definitia »
HETEROFÓN, -Ă, heterofoni, -e, adj. Care este în legătură cu heterofonia. [Var.: eterofón, -ă adj.] – Din fr. hétérophone. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z