Definita cuvantului șchinește
șchinéște adv. (înv.) șcheiește (v.).

Sursa: DAR
Cuvinte ce rimeaza cu șchinește
BONITÁTE s.f. 1. Calitatea unei zone forestiere de a produce arboreturi mai bune sau mai slabe din punctul de vedere al producției la hectar în material lemnos. 2. (Fin.) Solvabilitate, capacitate de plată și de credit. [< germ. Bonität, cf. lat. bonitas]. Vezi definitia »
NULITÁTE s.f. 1. Însușirea, caracterul lucrului nul. 2. Om lipsit de orice merit, incapabil, prost. ♦ Lipsă totală de merite; incapacitate. 3. Lipsă de valoare legală a unui act. [Cf. fr. nullité]. Vezi definitia »
TEXTUALITÁTE s.f. 1. proprietate fundamentală a textului; ansamblu de caracteristici formale (sintactice), semantice și pragmatice care fac ca o configurație de unități lingvistice (de cele mai multe ori propoziții) să constituie un text. – Sursa: DSL, p.59 (Dicționarul de sinonime al limbii române, Luiza Seche, Mircea Seche, Buc. 1982) [OBS CM: Nu poate fi din sinonime!] Vezi definitia »
SUBMERSIBILITÁTE s. f. calitatea a ceea ce este submersibil. (< fr. submersibilité) Vezi definitia »
CILINDRICITÁTE, cilindricități, s. f. (Tehn.) Proprietate a unei porțiuni din trunchiul unui copac de a se apropia de forma cilindrică. – Din fr. cylindricité. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z