Definita cuvantului preambular
PREAMBULÁR, -Ă adj. Care este în legătură cu un preambul. [< fr. préambulaire].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu preambular
MONOARTICULÁR, -Ă, monoarticulari, -e, adj. (Anat.) Cu o singură articulație. [Pr.: -no-ar-] – Din fr. monoarticulaire. Vezi definitia »
SPINOBULBÁR, -Ă, spinobulbari, -e, adj. (Anat.) Care aparține măduvei spinării și bulbului; care se extinde în măduva spinării și în bulb. ◊ Cale spinobulbară = traiect al axonilor care străbat măduva spinării și bulbul rahidian. – Spin[ă] + bulbar. Vezi definitia »
TARIFÁR, -Ă, tarifari, -e, adj. Privitor la tarif; (despre preț, taxă, salariu) fixat prin tarif, în conformitate cu un tarif. – Din fr. tarifaire. Vezi definitia »
URDÁR, (1) urdari, s. m., (2, 3) urdare, s. n. 1. S. m. Cioban care face urda la stână; vânzător de urdă. 2. S. n. Vas, ceaun, căldare în care se fierbe sau în care se păstrează urda. 3. S. n. Unealtă cu care se amestecă zerul pus la fiert pentru a se obține urda (1). – Urdă + suf. -ar. Vezi definitia »
ENTOZOÁR s.n. Animal care trăiește parazitar în intestinul unui alt animal. [Pron. -zo-ar. / < fr. entozoaire, cf. gr. entos – înăuntru, zoon – animal]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z