Definita cuvantului romboidal
ROMBOIDÁL, -Ă adj. Rombic. [Cf. fr. rhomboïdal].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu romboidal
SCULPTURÁL, -Ă adj. 1. Referitor la sculptură; lucrat ca o sculptură. ♦ Demn de a fi sculptat. 2. (Despre opere de artă) Lucrat cu migală, cizelat. [< fr. sculptural]. Vezi definitia »
INDIVIDUÁL, -Ă, individuali, -e, adj. 1. Care este propriu unui individ; personal, specific. ♦ Care privește sau aparține unui singur exemplar dintr-o categorie de lucruri sau de ființe. 2. Care este executat de individ. Muncă individuală. ♦ (Adverbial) În mod izolat, fiecare în parte, fiecare pentru sine. [Pr.: -du-al] – Din fr. individuel. Vezi definitia »
FÉLDMAREȘAL s.m. Cel mai înalt grad în armatele unor țări (Germania, Austria, Anglia etc.); ofițer care are acest grad. [Cf. germ. Feldmareschall, fr. feldmaréchal]. Vezi definitia »
PLURIPERSONÁL, -Ă adj. (despre verbe) care are forme la cele trei persoane gramaticale. (< pluri- + personal) Vezi definitia »
PROXIMÁL, -Ă adj. (Anat.; op. distal) Termen care indică o poziție apropiată în raport cu un punct central; mai apropiat de axa mediană a corpului. [Cf. fr. proximal]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z