Definita cuvantului cârcioc
cârcióc (cârciócuri), s. n. – Chichiță, tertip, cursă. – Var. cîrciog. Rus. kručjok (Scheludko, BA, I, 161; Bogrea, Dacor., IV, 856). – Der. cîrciogar (var. cîrciocar, cîrciobar, cîrciobaș, cîrciogaș, corciobar etc.), s. m. (certăreț, scandalagiu); cîrciocos, adj. (complicat, încurcat); cîrciogăresc, adj. (avocățesc); cîrciogărie, s. f. (subterfugiu, încurcătură).

Sursa: DER
Cuvinte ce rimeaza cu cârcioc
joc sportiv care se joaca in 11 oameni pe un teren amenajat in care fiecare echipa incearca sa bage mingea cu piciorul(sau cu orice alta parte a corpului, dar fara mana) in poarta adversarei. Vezi definitia »
SMOC, smocuri, s. n. 1. Mănunchi de păr sau de pene pe care îl au unele animale pe urechi, pe cap, la coadă etc. 2. Cantitate de fire (de păr, de lână, de iarbă etc.) care se poate prinde sau smulge deodată cu mâna sau (de către animale) cu gura. – Cf. scr. smotak. Vezi definitia »
ELECTROȘÓC s.n. (Med.) Metodă de tratament al unor boli mintale prin provocarea unei (foarte scurte) descărcări electrice în creier. [< fr. électrochoc]. Vezi definitia »
loc unde se termina , margine , colt, oprire, sfarsit. Vezi definitia »
Loc strategic/tactic pentru caini, in special in incinta unui oras; deal verde. De unde acestia au o vedere clara si nesilita a locurilor dimprejur. In general masculul Alpha va sta pe locul cel mai de sus al cândului. Ex: Am fost atacat de o ceata de caini in timp ce treceam un când. O haita de caini au securizat un cand. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z