Definita cuvantului sortiment
SORTIMÉNT s.n. Totalitatea produselor, a materialelor etc. care au aceeași formă și dimensiuni sau sunt de aceeași calitate. [Pl. -te, -turi. / < germ. Sortiment].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu sortiment
RAREFIÁNT, -Ă adj. care rarefiază. (< fr. raréfiant) Vezi definitia »
HIDRÁNT s. n. dispozitiv de închidere-deschidere a apei din conducte, sub presiune, la care se pot racorda unul sau mai multe furtunuri. (< fr. hydrante, germ. Hydrant) Vezi definitia »
PRACTICÁNT, -Ă, practicanți, -te, s. m. și f. Persoană care îndeplinește un stadiu de practică, lucrând ca începător într-un atelier, într-un birou, într-o întreprindere etc. (pentru a se perfecționa într-o anumită profesie, prin completarea cunoștințelor teoretice cu noțiuni practice). ♦ Cea mai mică funcție administrativă în vechea ierarhie a funcționarilor începători; salariat care executa o muncă de ajutor pe lângă un specialist. – Din germ. Praktikant. Vezi definitia »
CONVALESCÉNT, -Ă s. m. f. bolnav în convalescență. (< fr. convalescent, lat. convalescens) Vezi definitia »
Consimtamant, aprobare, incuviintare data cuiva pentru a face ceva; Expresie: A fi in asentimentul cuiva = a proceda in conformitate cu dorinta cuiva, a avea aprobarea cuiva intr-o actiune. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z