Definita cuvantului stoc
STOC s.n. 1. Cantitate de mărfuri care există într-un depozit, într-un magazin etc. 2. (Geol.) Masă de rocă eruptivă consolidată care străpunge stratele scoarței în care se include. [Cf. fr., engl. stock].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu stoc
ECHIVÓC, -Ă adj. (Despre un cuvânt, o expresie) Care poate fi interpretat în mai multe feluri; ambiguu. ♦ Necuviincios. ♦ (Despre o acțiune, o purtare etc.) Îndoielnic, ambiguu, suspect. // s.n. Cuvânt, propoziție cu dublu sens, dintre care un sens este adesea obscen, grosolan; atitudine, purtare, situație neclară care are mai multe aspecte (dintre care unele sunt neplăcute). [< fr. équivoque, it. equivoco, cf. lat. aequus – egal, vox – voce]. Vezi definitia »
DOC2 s.n. 1. Bazin înconjurat de cheiuri, în care staționează vapoarele în timpul încărcării și descărcării mărfurilor; totalitatea instalațiilor, clădirilor și serviciilor unui port. ◊ Doc plutitor = instalație plutitoare care se folosește pentru repararea navelor. 2. Magazie de mărfuri, de cereale etc., așezată pe cheiul unui port; antrepozit. [< engl., fr. dock]. Vezi definitia »
NOSTÓC s. m. algă albastră microscopică, din solurile umede. (< fr. nostoc) Vezi definitia »
dobitoc,handicapat mental Vezi definitia »
pofomóc s.m. (reg.) nume de plantă. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z