Definita cuvantului subtitlu
SUBTÍTLU s.n. 1. Al doilea titlu (de obicei mai lung), care completează titlul principal sub care stă scris. 2. (Cinem.) Textul imprimat pe peliculă în partea inferioară, cuprinzând traducerea dialogurilor din versiunea originală. [< sub- + titlu, după fr. sous-titre].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu subtitlu
MONÓCLU, monocluri, s. n. Lentilă rotundă, concavă sau convexă, care se fixează în orbita unui ochi pentru a corecta un defect de vedere. ♦ P. anal. Pansament făcut la un singur ochi. – Din fr. monocle. Vezi definitia »
pârlu, -ă, adj., s.m. și f. (pop.) 1. (oaie) cu lână scurtă, aspră, închisă la culoare. 2. (oaie) cu lână puțină, scurtă și rară sau tocită. 3. (despre coama cailor) cu părul scurt. 4. (despre animale) cu părul căzut, năpârlit. 5. (despre oi) mic și slab. 6. om chel. Vezi definitia »
MÁSLU, masluri, s. n. Slujbă religioasă creștină care se oficiază pentru un om grav bolnav sau la anumite sărbători bisericești și la care se face ungerea cu mir; slujbă bisericească de sfințire a untdelemnului pentru mir, oficiată în miercurea dinaintea Paștilor. [Pl. și: masle] – Din sl. maslo „ulei”. Vezi definitia »
PERICÍCLU s. n. strat extern al cilindrului central al rădăcinii și tulpinii. (< fr. péricycle) Vezi definitia »
TRICÍCLU adj. (Despre un aterizor sau un velociped) Cu trei roți. // s.n. Tricicletă. [Pl. -li (s.n.) -le, -luri. / < fr. tricycle, cf. gr. tri – cu trei, kyklos – roată]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z