Definita cuvantului supralicita
SUPRALICITÁ vb. I. intr. A oferi la o licitație un preț mai mare decât prețul oferit (de cineva) anterior. ♦ (Fig.) A oferi ceva în plus, a oferi mai mult decât altcineva la o întrecere. [< supra- + licita, după fr. surenchérir].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu supralicita
/bucata,de hartieçare foloseste la mentinerea unui anunt saușocotealașpre a aminti ceva important,pentru a nu uita anumite evenimenteșau pentru a copia,deci foaie de rezerva/ Vezi definitia »
INJECTÁ vb. I. tr. 1. a introduce un medicament lichid cu seringa într-un corp, într-o rană. 2. a introduce prin jet, sub presiune, un fluid. II. refl. (despre ochi) a se înroși, a se congestiona. (< fr. /s'/injecter, lat. iniectare) Vezi definitia »
SEGMENTÁ vb. I. tr. A tăia, a împărți în segmente. ♦ refl. (Despre organe, organisme) A se fracționa în segmente. [Cf. fr. segmenter]. Vezi definitia »
ÎNCETÁ, încetez, vb. I. Intranz. și tranz. A se opri dintr-o acțiune, a nu mai continua o acțiune. ◊ Expr. A înceta din viață = a muri. [Prez. ind. și: (reg.) încét] – Lat. *quetare (= quietare). Vezi definitia »
OMERTÁ s. f. cârdășie, complicitate; mafie. (< it. omertà, fr. omerta) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z