Definita cuvantului anosmie
anosmíe (a-nos- / an-os-) s. f., art. anosmía, g.-d. anosmíi, art. anosmíei

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu anosmie
biblioclastíe s. f. Act patologic de negare, de distrugere a cărților. ♦ Atitudine de respingere a unor lucrări înainte de a fi citite. (< biblioclast + -ie) Vezi definitia »
AMFICȚIONÍE, amficționii, s. f. (În Grecia antică) Unitate de triburi sau asociație de orașe-state, grupate în jurul unui sanctuar comun. [Acc. și: amficțiónie.Pr.: -ți-o-] – Din fr. amphictyonie. Vezi definitia »
HIDROFILÍE s.f. Proprietate a unei substanțe sau a unei plante de a fi hidrofilă. [Gen. -iei. / < fr. hydrophilie]. Vezi definitia »
ANTROPOZOFÍE s.f. Concepție mistică și credință mistică care înlocuiește pe Dumnezeu cu ființa umană divinizată. [< fr. anthroposophie]. Vezi definitia »
ALITERÁȚIE s. f. 1. repetare, cu efect muzical, a aceluiași sunet (consoană) sau grup de sunete în cuvinte care se succedă; homeoproferon, parhomeon. 2. (med.) repetare a unor sunete sau silabe în stări de puternică excitație psihică. ◊ tendință patologică, obsedantă spre rimă, realizată prin repetarea de silabe. (< fr. allitération) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z