Definita cuvantului babaoarba
bába-oárba (joc) s. f. art., neart. bábă-oárbă, g.-d. art. bábei-oárba

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu babaoarba
DEROBÁ vb. refl. 1. a se sustrage de la ceva; a se eschiva; a-și declina răspunderea. 2. (despre cai) a refuza să pornească în cursă, să sară un obstacol; a se abate de la pistă. 3. (mil.) a se desprinde de inamic, a rupe contactul cu acesta. 4. (med.; despre membre) a se muia, a slăbi, a nu mai ține. (< fr. dérober) Vezi definitia »
REPROBÁ, reprób, vb. I. Tranz. A dezaproba un act, o acțiune; a respinge, a condamna. – Din lat. reprobare Vezi definitia »
BOURGUIBA [burghibá], Habib Ben Ali (1903-2000), om politic tunisian. Președinte al Partidului Socialist Desturian (din 1934). Prim-min. (1956-1969) și președinte (din 1957; ales pe viață, în 1974) al Rep. Tunisiene. Înlăturat de la putere în 1987. Vezi definitia »
INCUMBÁ, pers. 3 incúmbă, vb. I. Intranz. (Despre sarcini, obligații) A se impune, a reveni cuiva. – Din fr. incomber, lat. incumbere. Vezi definitia »
BOMBÁ vb. I. tr., refl. A da (unui obiect) sau a căpăta formă convexă. ♦ (Fig.) A umfla, a scoate în afară (pieptul). [< fr. bomber]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z