Definita cuvantului uzufruct
UZUFRÚCT s.n. Drept pe care îl are cineva de a se bucura de folosința unor lucruri care sunt proprietatea altuia, cu obligația de a le conserva substanța. [< lat. usufructus, cf. fr. usufruit].

Sursa: DN
Cuvinte ce rimeaza cu uzufruct
SUBCONTRÁCT, subcontrácte, s.n. Contract secundar. (din engl. subcontract) Vezi definitia »
insect; <a href=„http://burfieldwisemanfarms.com/”>full information levitra</a>; <a href=„http://photoauctions.info/”>taking zoloft and liquor</a>; <a href=„http://maptrailer.com/”>doxycycline online</a>; <a href=„http://stealingdecember.com/”>rimonabant pharmacy usa</a>; <a href=„http://integrityassessments.com/”>propecia</a>; <a href=„http://e-okul1.info/”>cialis viagra</a>; Vezi definitia »
FOTOEFÉCT s.n. (Fiz.) Fenomen de degajare a electronilor în urma expunerii unor substanțe la acțiunea razelor luminoase. [Cf. germ. Photoeffekt]. Vezi definitia »
COMPÁCT, -Ă, compacți, -te, adj. 1. Care se compune din particule strâns legate între ele; îndesat, dens. ◊ Caractere compacte = litere de tipar groase și negre; aldine. ♦ (Despre o mulțime, un grup de oameni etc.) Numeros și des. 2. Fig. (Despre noapte, întuneric etc.) În care nu străbate nici o rază de lumină; întunecos. – Din fr. compact, lat. compactus. Vezi definitia »
TACT1, (2) tacturi, s. n. 1. Simț care se referă la senzațiile provocate de agenții exteriori asupra receptorilor pielii sau mucoaselor; pipăit. 2. Măsură, cadență, ritm în muzică. ♦ Ritm de mișcare în mers, în dans etc. 3. Facultate de a judeca o situație dificilă rapid și cu finețe, care determină o comportare corectă, delicată și adecvată. – Din germ. Takt, fr. tact. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z