Definita cuvantului acordaj
ACORDÁJ s. n. 1. acordare a unui instrument muzical. 2. realizare a unui echilibru sonor în cadrul unui ansamblu muzical. (< fr. accordage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu acordaj
MOARÁJ s.n. (Poligr.) Efect optic obținut prin suprapunerea a două tipare cu rețele de puncte sau de linii, care formează unghiuri între ele. [Pron. moa-. / < fr. moirage]. Vezi definitia »
GIVRÁJ s.n. Strat de gheață sau de chiciură care se depune pe automobile și avioane pe vreme rece. [Var. jivraj s.n. / < fr. givrage]. Vezi definitia »
PAVÁJ, pavaje, s. n. Faptul de a pava; (concr.) Îmbrăcăminte rutieră alcătuită din materiale în formă de blocuri, așezate pe un pat de nisip sau de mortar așternut pe fundația, pregătită în prealabil, a unui drum, a unei curți etc. – Din fr. pavage. Vezi definitia »
ARBITRÁJ, arbitraje, s. n. 1. Judecarea unui diferend de către persoane special autorizate. ♦ Arbitraj de stat = instanță care rezolvă litigiile dintre instituții de stat, întreprinderi și organizații ale sectorului socialist. ♦ Supraveghere și conducere a unei competiții sportive. 2. Hotărâre dată de un arbitru. – Fr. arbitrage. Vezi definitia »
STAFÁJ s. n. ornamentație, împodobire; amestec plastic pentru decorații arhitecturale. (după it. staffa) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z