Definita cuvantului aeromodelism
AEROMODELÍSM s. n. 1. tehnica construirii de aeromodele. 2. activitate sportivă pentru construcția și lansarea aeromodelelor. (< fr. aéromodélisme)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu aeromodelism
INTERNAȚIONALÍSM s.n. Solidaritate, cooperare între națiuni, popoare, țări egale în drepturi, pe baza unor interese și vederi comune, în scopul sprijinului reciproc al dezvoltării relațiilor politice și economice, al progresului și păcii. ◊ (În ideologia marxistă) Internaționalism proletar = principiu fundamental care exprimă unitatea și solidaritatea de clasă, internațională a oamenilor muncii din toate țările în lupta împotriva exploatării și asupririi. [Pron. -ți-o-. / Cf. fr. internationalisme]. Vezi definitia »
BITONALÍSM s. n. bitonalitate. (< bitonal + -ism) Vezi definitia »
SIMULTANEÍSM s.n. 1. Faptul de a se petrece simultan. 2. Procedeu de narațiune constând în a prezenta fără tranziție evenimente care se desfășoară simultan în diverse locuri. 3. Tehnică de a picta care constă în a suprapune la același obiect două puncte de vedere diferite. [Pron. -ne-ism. / germ. Simultaneismus]. Vezi definitia »
NEFALÍSM s. n. (Livr.) Abstinență totală de la orice băutură alcoolică. – Din fr. néphalisme. Vezi definitia »
ACMEÍSM s.n. Curent decadent în literatura burgheză din Rusia la începutul sec. XX, înrudit cu simbolismul. [< rus. akmeizm]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z