Definita cuvantului semirăpitor
SEMIRĂPITÓR adj. v. CORB (1). Pasăre semirăpitoare, omnivoră, mai mare decât cioara, cu penele negre, cu ciocul și picioarele puternice și cu penajul negru cu luciu metalic; croncan (Corvus corax). [DEX '98]

Sursa: Neoficial
Cuvinte ce rimeaza cu semirăpitor
TELEOBSERVATÓR, teleobservatori, s. m. Persoană care teleobserva. [Pr.: -le-ob-] – Teleobserva + suf. -tor. Vezi definitia »
favoritór, favoritoáre, adj. (înv.) favorabil. Vezi definitia »
podișór, podișoáre, s.n. 1. (înv. și reg.) podeț. 2. (reg.) dulap sau stelaj pentru vase. 3. fiecare dintre bârnele pe care se sprijină podeaua la casă. 4. (reg.) parte a bisericii (cu balcon) unde stă corul. 5. (reg.) platformă pe care sunt fixate pietrele la moara de apă; pod. 6. (reg.) dulap de haine. 7. (reg.) nișă în zid, firidă. 8. (reg.) suport de scânduri pe care se pun la uscat sau la dospit cașul, brânza etc. sau pe care se păstrează oalele cu lapte; leasă, pat. Vezi definitia »
CASTRAVECIÓR, castraveciori, s. m. Diminutiv al lui castravete.Castravete + suf. -ior sau refăcut din pl. castraveciori (< castraveți). Vezi definitia »
JONCTÓR, jonctori, s. m. Muncitor specializat în legarea cablurilor electrice. – Joncț[iune] + suf. -tor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z