Definita cuvantului antrenament
ANTRENAMÉNT s. n. 1. complex de exerciții desfășurate sistematic pentru antrenarea unui sportiv, dansator, a vocii unui cântăreț etc. 2. exercițiu metodic la care este supus un organ sau întregul organism animal în scopul obținerii unei producții superioare. (< fr. entraînement)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu antrenament
DISCRIMINÁNT, -Ă adj. (Mat.) Care face o separație între doi termeni. // s.m. Relație între coeficienții unei ecuații de gradul al doilea care indică dacă aceasta posedă două rădăcini distincte, o rădăcină dublă sau nu admite nici o rădăcină; realizant. [Cf. lat. discriminans, it. discriminante, fr. discriminant]. Vezi definitia »
NAVIGÁNT, -Ă adj. care navighează. ♦ personal ~ = personal care face parte din echipajele aviației marine. (< fr. navigant) Vezi definitia »
DERUTÁNT, -Ă adj. care derutează. (< fr. déroutant) Vezi definitia »
DEGAJAMÉNT s.n. Încăpere care servește ca spațiu de comunicare între încăperile unui apartament sau ale unei clădiri publice. ♦ (Teatru) Porțiune situată în fundul și pe marginile scenei, servind la depozitarea decorurilor și a mobilierului. [Cf. fr. dégagement]. Vezi definitia »
REGRESÁNT s. m. cel care ridică pretenții de rambursare a sumei plătite pentru o poliță sau un cec protestat. (< regres + -ant) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z