Definita cuvantului avertisment
AVERTISMÉNT s. n. 1. înștiințare prealabilă, prevenire. 2. sancțiune administrativă, mustrare din partea unui organ superior pentru o abatere disciplinară. 2. (sport) măsură prin care arbitrul avertizează pe un jucător asupra intervențiilor sale nereglementare. (< fr. avertissement)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu avertisment
ANGAJAMÉNT, angajamente, s. n. 1. Promisiune, făgăduială de a realiza ceva. 2. Angajare a cuiva într-un loc de muncă; (concr.) contract prin care o persoană își pune serviciile sale la dispoziția unei alte persoane sau a unei instituții și care prevede condițiile de angajare. 3. (La hochei sau la baschet) Punere a pucului sau a mingii în joc. – Din fr. engagement. Vezi definitia »
NUTÁNT, -Ă adj. (despre organele plantelor) cu partea terminală aplecată în jos. (< fr. nutant, lat. nutans) Vezi definitia »
PUBESCÉNT, -Ă adj. 1. (Despre frunze, tulpini etc.) Acoperit cu peri mici ca un puf. 2. (Liv.) Care intră în pubertate. [< fr. pubescent, cf. lat. pubescens]. Vezi definitia »
DEBILITÁNT, -Ă adj. Care debilitează, slăbește. [Cf. fr. débilitant]. Vezi definitia »
EPANȘAMÉNT s. n. acumulare de lichide în alte țesuturi sau locuri decât cele obișnuite ale organismului. (< fr. épanchement) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z