Definita cuvantului braserie
BRASERÍE s. f. local în care se servesc preparate culinare, specialități de cofetărie și patiserie, precum și băuturi. ◊ berărie. (< fr. brasserie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu braserie
POLIMETRÍE s. f. Suprapunere de măsuri care evoluează simultan în muzica scrisă pentru două sau mai multe voci și care se caracterizează prin faptul că timpii tari, inițiali, ai măsurilor nu coincid întotdeauna. – Din it. polimetria. Vezi definitia »
NEUROORTOPEDÍE s. f. disciplină de graniță între neurochirurgie și ortopedie. (< neuro/chirurgie/ + ortopedie) Vezi definitia »
SOMÁȚIE s. f. 1. faptul de a soma; act scris care cuprinde un ordin de a executa sau de a înceta o acțiune. ◊ poruncă, cerință, rugăminte imperativă. 2. invitație scrisă prin care se cere unui debitor să-și îndeplinească obligația față de creditorul rău. (< fr. sommation) Vezi definitia »
SANGULÍE, sangulii, s. f. (Înv. și pop.) Țesătură foarte fină (de mătase); năframă făcută din această țesătură. – Et. nec. Vezi definitia »
CARBURÁȚIE s.f. Amestecare a combustibilului cu aer (la motoarele cu explozie). ◊ Cameră de carburație = parte a carburatorului în care se face carburația. [Gen. -iei, var. carburațiune s.f. / cf. fr. carburation]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z