Definita cuvantului contraargument
CONTRAARGUMÉNT s. n. argument care se opune altuia. (< fr. contre-argument)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu contraargument
FILAMÉNT, filamente, s.n. 1. Formație filiformă a unor celule animale sau vegetale. ♦ Parte a staminei care susține antera 2. Conductor subțire, de obicei de metal, care devine incandescent, când este străbătut de curent electric. 3. Formație întunecoasă care apare în cromosferă, însoțind erupțiile solare. (din fr. filament, lat. filamentum) Vezi definitia »
RAȚIONAMÉNT s.n. 1. Operație mintală cu ajutorul căreia din două sau mai multe judecăți se obține o judecată nouă, care decurge logic din primele. 2. Fel de a raționa; judecată. V. silogism. [Pron. -ți-o-, pl. -te, -turi. / cf. rationnement, it. razionamento]. Vezi definitia »
TRANSPARÉNT, -Ă, transparenți, -te, adj., s. n. I. Adj. 1. Care poate fi străbătut de radiații electromagnetice (mai ales de lumină), fără ca acestea să fie absorbite sau difuzate; prin care se poate vedea clar, care lasă să se vadă limpede conturul și detaliile obiectelor aflate de partea opusă; străveziu. ♦ Fig. Diafan, subțire, delicat; firav. 2. Fig. Care poate fi ușor înțeles sau ghicit; limpede, clar. II. S. n. Foaie de hârtie cu linii groase, paralele, care se așază dedesubtul hârtiei de scris, pentru a înlesni scrierea în rânduri drepte. – Din fr. transparent, lat. transparens, -ntis. Vezi definitia »
RADIOSEXTÁNT, radiosextante, s. n. Aparat cu care se stabilește pe hartă poziția unei nave, folosind emisiunile radio2 ale aștrilor. [Pr.: -di-o-] – Radio2 + sextant. Vezi definitia »
INDIGÉNT, -Ă adj. (Liv.) Lipsit, nevoiaș, sărac. [< fr. indigent, cf. lat. indigens]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z