Definita cuvantului crocodilieni
CROCODILIÉNI s. m. pl. ordin de reptile mari, cu o organizare anatomică evoluată: crocodilul, aligatorul, gavialul etc. (< fr. crocodiliens)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu crocodilieni
CONI2- v. conio-. Vezi definitia »
BUCIUMENI 1. Com. în jud. Dîmbovița, pe Ialomița; 5.117 loc. (1991). Centru pomicol. 2. Com. în jud. Galați; 2.501 loc. (1991). Vezi definitia »
coțobăní, coțobănésc, vb. IV refl. (reg.) 1. a se agăța ca să ajungă mai sus; a se aburca, a se cocoța. 2. a se căzni, a se trudi, a se opinti, a se îndârji. 3. a se rățoi, a se coțofeni, a înfrunta (pe cineva). Vezi definitia »
CONVENÍ, convín, vb. IV. Intranz. 1. A corespunde cu dorințele cuiva, a fi pe placul cuiva. 2. A cădea de acord cu cineva; a se învoi, a se înțelege. ♦ Tranz. A accepta, a admite. ♦ A încheia o convenție. – Din fr. convenir, lat. convenire. Vezi definitia »
CATARINIÉNI s.m.pl. Grup de primate superioare, cu nările apropiate, septul nazal mult îngustat și cu coadă scurtă, neprehensilă, care trăiesc în Africa, Asia și unele insule australiene; (la sg.) maimuță din acest grup. [Pl. -ni-eni, sg. catarinian, var. catarine s.n.pl. / < fr. catarhiniens]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z