Definita cuvantului cumul
CÚMUL s. n. 1. deținere a mai multor funcții, atribuții etc. de către o singură persoană. 2. (gram.) deținere a mai multor valori sau funcții de către un cuvânt, o expresie. (< fr. cumul, lat. cumulus)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cumul
Apilarnilul este un produs apicol biologic activ obtinut pe baza produselor din stup, vitalizant, biotrofic, tonifiant si psihotonic, potenteaza factorii naturali de aparare a organismului, a sistemului imunitar ( in literatura de specialitate este mentionat ca fiind posibil a avea efecte bune in cancer si SIDA). Este un bun reglator al metabolismului corpului uman. Datorita continutului relativ mare in testosteron, se recomanda sportivilor si persoanelor care depun un efort fizic mare. http://www.mierealbine.ro/apilarnil.htm – sursa Vezi definitia »
a nu se omorî cu lucrul / cu munca / cu treaba expr. a nu munci la nivelul real al propriiilor posibilități; a munci puțin. Vezi definitia »
roșu ca racul expr. (d. oameni) congestionat, roșu la față. Vezi definitia »
faptul de a eutanasia Vezi definitia »
ping-ul este un mecanism de testare a disponibilitatii unei resurse (server, calculator, imprimanta, etc). Mai multe detalii la <a href=„http://toatechestiile.ro”>Ping</a> Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z