Definita cuvantului curtezan
CURTEZÁN s. m. (ir.) bărbat care face curte unei femei. (după fr. courtisan)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu curtezan
ZIMNICEÁN, -Ă, zimnicéni, -e, s.m., s.f., adj. 1. S.m., f. Persoană născută și crescută în orașul Zimnicea (port la Dunăre). 2. Adj., s.m., f. (Locuitor sau locuitoare) din orașul Zimnicea. (din Zimnicea (n.pr.) + suf. -an) Vezi definitia »
TURBÁN, turbane, s. n. Acoperământ pentru cap format dintr-o bandă lungă de stofă, de mătase sau de pânză, de obicei albă, pe care o poartă bărbații din unele țări orientale înfășurată de mai multe ori în jurul capului. ♦ Acoperământ pentru cap format dintr-o bandă din diverse materiale textile, pe care femeile și-o înfășoară în jurul capului, în loc de pălărie. [Pl. și: turbanuri] – Din fr. turban, germ. Turban. Vezi definitia »
GRAFICIÁN, -Ă, graficieni, -e, s. m. și f. Persoană care se ocupă cu grafica. [Pr.: -ci-an] – Grafic(ă) + suf. -ian. Vezi definitia »
CARAORMAN, grind de origine fluvio-marină, în Delta Dunării, între brațele Sulina și Sf. Gheorghe, format din dune de nisip întrepătrunse de gîrle. Supr.: 7.000 ha; alt. max.: 6,7 m. Aici se află o pădure seculară, de stejari, declarată rezervație naturală. Vezi definitia »
METAFIZICIÁN, -Ă s. m. f. filozof idealist care se ocupă cu metafizica. (< fr. métaphysicien) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z