Definita cuvantului defectuozitate
DEFECTUOZITÁTE s. f. defect, imperfecțiune; stare de defecțiune (2). (< fr. défectuosité)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu defectuozitate
CAPOTE [cəpəuti], Truman (pseud. lui T. Streckfus Persons) (1924-1984), scriitor american. Romane și povestiri de factură simbolică și aluzivă („Harfa de iarbă”); proză cu caracter senzațional („Cu sînge rece”). Vezi definitia »
PERIODICITÁTE, periodicități, s. f. Proprietate a unui fenomen, a unei mărimi, a unei acțiuni de a fi periodică (1); repetarea periodică a valorilor unei mărimi, a unui fenomen, a unei acțiuni. ◊ Periodicitatea elementelor = repetarea proprietăților chimice și fizice la elementele chimice cu structură analoagă și cu număr atomic diferit, care formează un grup și care sunt cuprinse în aceeași coloană din tabloul periodic al elementelor. [Pr.: -ri-o-] – Din fr. périodicité. Vezi definitia »
SCIZIPARITÁTE s. f. Formă de înmulțire la unele organisme unicelulare, care constă în diviziunea organismului în două părți aproximativ egale. – Din fr. scissiparité. Vezi definitia »
MUZICALITÁTE s. f. Caracter muzical; însușirea de a fi muzical; armonie, sonoritate armonioasă. – Din fr. musicalité. Vezi definitia »
NEGHIOBÉȘTE adv. (Rar) În felul neghiobului, ca neghiobii; prostește. – Neghiob + suf. -ește. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z