Definita cuvantului diferenția
DIFERENȚÍA vb. I. tr., refl. a (se) deosebi, a (se) distinge între două sau mai multe ființe ori lucruri. II. (mat.) a calcula o diferențială. (< fr. différencier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu diferenția
SUPRAAPRECIÁ vb. tr., refl. a (se) aprecia mai mult decât merită; a (se) supraestima. (< supra1- + aprecia) Vezi definitia »
AUSTRO-UNGARIA, monarhie dualistă condusă de împăratul Austriei (concomitent și rege al Ungariei), creată în 1867, în urma înțelegerii dintre cercurile conducătoare din Austria și Ungaria. S-a destrămat în 1918, în condițiile înfrîngerii suferite în primul război mondial și ale avîntului mișcării de eliberare națională a popoarelor subjugate, care au dus la formarea statelor naționale Austria, Ungaria și Cehoslovacia; o parte a terit. anexate de fostul Imp. Austro-Ungar s-au unit cu Polonia, Italia, Iugoslavia și România. Vezi definitia »
ARAUCÁRIA s.f. Arbore din America și Australia, cultivat la noi ca plantă decorativă de apartament. [Pron. -ri-a. / < fr. araucaria]. Vezi definitia »
MILIÁRIA s. f. erupție de pete roșii pe piept, spate și brațe la cei care transpiră mult. (< fr. miliaire, germ. Milliaria) Vezi definitia »
BATRAHOMIOMAHIA („Bătălia broaștelor cu șoarecii”), poem eroi-comic grec atribuit lui Homer. Compus, probabil, între sec. 6 și 4 î. Hr. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z