Definita cuvantului dinam
DINÁM1 s. n. generator electric de curent continuu. (< fr. dynamo)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu dinam
GRAHAM s.n. Produs de panificație (pâine, chifle, pesmeți) preparat din făină integrală conținând obligatoriu germeni și tărâțe; denumirea a fost dată după nutriționistul american Sylvester Graham care a creat primul sortiment de pâine, în formă de cozonac dreptunghiular, din acest tip de făină. Vezi definitia »
a face tam-tam (în jurul cuiva / a ceva etc.) expr. 1. a lăuda (pe cineva / pe ceva etc.). 2. a exagera importanța sau valoarea (cuiva / a ceva). Vezi definitia »
CAIMACÁM, caimacami, s. m. 1. Locțiitor al unor demnitari (turci). ◊ Compus: caimacam-aga = locțiitor al marelui vizir. 2. Locțiitor al domnului, însărcinat cu administrarea Moldovei și Țării Românești până la instalarea pe tron a noului domn. 3. Locțiitor al banului Craiovei, începând din 1761. [Var.: caimacán s. m.] – Din tc. kaymakam. Vezi definitia »
Am o propunere, un sens ce nu a aparut pana acum. Daca nu e aici, banuiesc ca nu e in niciun dictionar. Nu vreau sa trimit definitii, ca nu ma pricep, vreau doar sa semnalizez ceva: „Unu, doi, trei, și!” Aici apare „și” cu sensul de „start”. E adevarat, se foloseste mai ales in limbajul juvenil, dar asta nu il face mai putin un cuvant cu un sens clar in limba romana. Si oricum, sporadic se foloseste si de adulti. Vezi definitia »
steam; <a href=„http://naltrexoneinjection.com”>yves saint laurent</a>; <a href=„http://nadita.net”>discount davidoff</a>; <a href=„http://niche-street.com”>golden gate</a>; Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z