Definita cuvantului disilabic
DISILÁBIC, -Ă adj. bisilabic. (< fr. dissyllabique)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu disilabic
MEGASCÓPIC, -Ă adj. (despre observare) cu ajutorul lupei sau numai cu ochiul liber. (< fr. mégascopique) Vezi definitia »
prisnilíc s.n. (reg.) 1. titirezul fusului de tors. 2. (în forma: prisnalic) jucărie mică din lemn sau metal, cu vârf ascuțit, ce se poate roti pe o suprafață plană; sfârlează, titirez. 3. (în forma: priznilic) om vioi, sprinten, iute. 4. (în forma: priznilic) numele mai multor părți ale morii. Vezi definitia »
EXCÉNTRIC, -Ă I. adj. 1. (mat.; despre un punct) situat în afara centrului; (despre figuri geometrice) fără un centru comun. 2. neobișnuit, foarte original; extravagant, bizar. II. s. n. organ de mașină format dintr-un disc fixat pe un arbore rotativ, și a cărui axă nu este în centru, servind la transformarea mișcării de rotație în mișcare rectilinie alternativă și invers. (< fr. excentrique) Vezi definitia »
SOCIOLÓGIC, -Ă, sociologici, -ce, adj. Care aparține sociologiei, privitor la sociologie. [Pr.: -ci-o-] – Din fr. sociologique. Vezi definitia »
COMÁRNIC, comarnice, s. n. 1. Colibă mică în care locuiesc ciobanii la stână; umbrar pentru ciobani. 2. Adăpost la stână care servește la păstrarea și la uscarea cașului. 3. Poliță, scândură sau leasă de nuiele pe care se pune cașul la uscat. – Din bg. komarnik. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z