Definita cuvantului dolly
DÓLLY s. n. macara de dimensiuni reduse pe care este montat aparatul de filmat și un scaun pentru operator, care permite deplasarea în decor, pe platourile de filmare. (< fr., engl. dolly)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu dolly
HULLY-GULLY HALI-GÁLI/ s. n. formă de dans madison, la care dansatorii se așază în șiruri paralele și fac deplasări laterale, pași săriți, însoțiți de o glisare din față în spate; melodia corespunzătoare. (< amer. hully-gully) Vezi definitia »
Currently the website is just <a href=„http://effexor-xrasd.ca.cx/ ”> Effexor </a> and [url=http://carisoprodol-soma.ca.cx/]carisoprodol[/url] http://lexapro.ca.cx/ <a href=„http://effexor-xrasd.ca.cx/ ”> Effexor </a> and [url=http://carisoprodol-soma.ca.cx/]carisoprodol[/url] http://lexapro.ca.cx/ <a href=„http://effexor-xrasd.ca.cx/ ”> Effexor </a> and [url=http://carisoprodol-soma.ca.cx/]carisoprodol[/url] http://lexapro.ca.cx/ Vezi definitia »
HULLY-GULLY s.n. Formă nouă de dans madison, la care dansatorii se așază în șiruri paralele și fac deplasări laterale, pași săriți, însoțiți de o glisare din față în spate. [Pron. hali-gáli. / < americ. hully-gully]. Vezi definitia »
GRIZZLY s. m. RasĂ� de urs brun din America de Nord, de talie mare, carnivor și agresiv. -Din engl. Grizzly, fr. Grizzli Vezi definitia »
BALLY [balí], Charles (1865-1947), lingvist elvețian. Specialist în lingvistică generală („Lingvistică generală și lingvistică franceză”) și în gramatica comparată a limbilor indo-europene; întemeietor al stilisticii lingvistice („Tratat de stilistică franceză”). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z