Definita cuvantului bally
BALLY [balí], Charles (1865-1947), lingvist elvețian. Specialist în lingvistică generală („Lingvistică generală și lingvistică franceză”) și în gramatica comparată a limbilor indo-europene; întemeietor al stilisticii lingvistice („Tratat de stilistică franceză”).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu bally
BAREILLY [bəréili], (BARELI [baríli]), oraș în N Indiei (Uttar Pradesh), în C. Indo-Gangetică; 449,4 mii loc. (1981, cu suburbiile). Nod de comunicații. Centru al ind. zahărului, cauciucului sintetic, tricotajelor, mobilei, celulozei și hîrtiei. Întemeiat în 1537. Vezi definitia »
fly s.n g~ -a zbura (limba engleza), zbor <> Vezi definitia »
DÓLLY s. n. macara de dimensiuni reduse pe care este montat aparatul de filmat și un scaun pentru operator, care permite deplasarea în decor, pe platourile de filmare. (< fr., engl. dolly) Vezi definitia »
HULLY-GULLY HALI-GÁLI/ s. n. formă de dans madison, la care dansatorii se așază în șiruri paralele și fac deplasări laterale, pași săriți, însoțiți de o glisare din față în spate; melodia corespunzătoare. (< amer. hully-gully) Vezi definitia »
GRÍZZLY s. m. Rasă de urs brun, de talie mare, agresiv, care trăiește în America de Nord (Ursus arctos horribilis).Cuv. engl. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z