Definita cuvantului elevon
ELEVÓN s. n. ansamblu al aparatelor de conducere a unei aeronave, la avioanele fără ampenaj. (< fr. élevon)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu elevon
FLEURÓN s.n. (Arhit.) Ornament sculptat în formă de floare sau de frunză stilizată. ♦ Vinietă cu o asemenea formă, care se pune în fruntea sau la sfârșitul unui capitol. [Pron. flö-. / < fr. fleuron]. Vezi definitia »
ORLÓN s. n. fibră textilă sintetică, prin polimerizare, folosită pentru tricotaje. (< engl., fr. orlon, germ. Orlon) Vezi definitia »
CUPÓN, cupoane, s. n. 1. Parte a unui titlu de rentă sau a unei acțiuni bancare care se decupează la scadență pentru a-i servi titularului la încasarea dobânzii sau a dividendelor. 2. Parte detașabilă dintr-un bilet, de pe un cotor etc. care conferă deținătorului anumite drepturi. 3. Bucată mică de metraj, rămasă dintr-un val de material textil. – Din fr. coupon. Vezi definitia »
ALFATRÓN s.n. (Fiz.) Vacuummetru care se bazează pe efectul ionizant al radiației alfa emise de o sursă etalonată. [< fr. alphatrone]. Vezi definitia »
COMPLEXÓN s. m. agent chimic cu proprietăți de inactivare a ionilor metalici, cu structuri ciclice în interiorul moleculei. (< fr. complexon) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z