Definita cuvantului fașionabil
FAȘIONÁBIL, -Ă adj. conform modei; sclivisit. (< fr. fashionable)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fașionabil
FRECVENTÁBIL, -Ă adj. Care poate fi frecventat. [Cf. fr. fréquentable]. Vezi definitia »
AUTOMOBÍL1, automobile, s. n. Autovehicul cu caroseria închisă sau deschisă, suspendat pe roți pneumatice, folosit la transportul oamenilor sau al bunurilor. [Pr.: a-u-] – După fr. automobile. Vezi definitia »
SUBJECTÍL s. n. (arte) suport care trebuie acoperit cu vernis sau altă soluție similară pentru a se putea picta pe el. (< fr. subjectile) Vezi definitia »
FRAGÍL, -Ă adj. Care se poate sparge, sfărâma, rupe cu ușurință; puțin rezistent. ♦ Gingaș, delicat, firav. [< fr., it. fragile, cf. lat. fragilis]. Vezi definitia »
IMPENETRÁBIL, -Ă, impenetrabili, -e, adj. 1. Care nu lasă să treacă ceva prin el. ♦ Prin care nu se poate pătrunde cu privirea; de nepătruns. ♦ Fig. De neînțeles, de nepătruns; ascuns. Sentimente impenetrabile.Fig. Care își ascunde gândurile sau sentimentele; care nu trădează stările sufletești. Persoană, fizionomie impenetrabilă. 2. (Fiz.) Care ocupă un asemenea spațiu încât exclude de acolo prezența oricărui alt corp. – Din fr. impénétrable, lat. impenetrabilis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z